Wisteria träd i Japan

 
Lånade dessa underbara bilder från: http://themetapicture.com/. Var bara tvungen att dela med mig av det här underbara trädet!

Det känns som detta träd hade passat i den nya Avatar filmen. Eller så kanske de fick inspiration av sådana här häftiga träd.
 
"These stunning photographs, which look like a glorious late evening sky with dashes of pink and purple, are actually pictures of Japan’s largest wisteria plant.
This glorious plant, located in Ashikaga Flower Park in Japan, is certainly not the largest in the world, but it still comes in at an impressive 1,990 square meters and dates back to around 1870 (the largest in the world right now, at about 4,000 square meters, is the wisteria vine in Sierra Madre, California).
Because its vines have the potential to get very heavy, this plant’s entire structure is held up on steel supports, allowing visitors to walk below its canopy and bask in the pink and purple light cast by its beautiful hanging blossoms."

WiX - Gratis hemsidor

 
Ny hemsida för att skapa en hemsida. 
Såg en länk till den här WiX hemsidan på facebook och gick in och kikade. Det står att det är gratis och så långt som jag har kommit verkar det väldigt enkelt och stilrent. 
Det finns många olika designer att välja på och det verkar som det är enkelt att ändra dem också. Det finns olika typer av designer som ska passa olika syften. Som fotografier, blogg, reklam, försäljning osv.
 
Det verkar vara ett bra alternativ för de som vill skapa ett portfolio.


TBT - Havet

Fotograf: Mamma
 
Såhär under varma dagar på ett landställe inne i landet utan närhet till en stor vattenmängd längtar jag efter min familjs landställe och havet. 
Jag är lite ledsen att jag inte har varit där åtminstone under några av dessa varma dagar. Det är inte så ofta som det är såhär varmt i Sverige så många dagar i rad, så det kanske till och med är nästan ljummet i havet ^^ 
Bilderna ovan är tagna för något år sedan på våren, tror jag, när det inte var lika varmt :P
Jag gillar Jespers landställe, men att vara här länge har fått mig att inse att jag faktiskt gillar mitt landställe också väldigt mycket. Mer än jag trodde.
Havet är allt bra härligt.